...

1/1 Puding

Čokolada

Prašak za puding – ukus čokolada

110g


Mogući alergeni

Izdvojeni sastojci

Nutritivna tabela

Dete
Tinejdzer
Žensko
Muško
Sportista
2014 kJ Energetska vrednost (kJ) 60% RDI
2014 kJ Energetska vrednost (cal) 60% RDI
2014 kJ Masti 60% RDI
2014 kJ zasićene masne kiseline 60% RDI
2014 kJ Ugljeni hidrati 60% RDI
2014 kJ od toga šećeri 60% RDI
2014 kJ Vlakna 60% RDI
2014 kJ Proteini 60% RDI
2014 kJ So 60% RDI

Mikronutrijenti (100g)

Mikronutrient Vrednost

Sastojci

Alergen info: moguće prisustvo u tragovima: mleka u prahu, soje, lešnika, pšeničnog glutena.

Čuvati na suvom mestu.

Uputstvo za pripremanje: Pripremiti 1 litar mleka. Odmeriti 200 ml hladnog mleka, dodati sadržaj kesice (110 g) i mešati dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladiti sa 4-6 kašika šećera (80-120 g) i zagrejati do ključanja. Skloniti sa vatre, umešati pripremljenu masu i kuvati 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipati u vlažne posude i ostaviti da se puding stegne i ohladi. Ohlađeni puding možete dekorisati svežim ili kandiranim voćem, šlagom, čokoladom i drugim.

Pripremljeni proizvod može da stoji najviše dva dana u frižideru.

Dodatne informacije

Herba Svet Partner
Carozang Partner