Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Alergen info: Moguće prisustvo mleka u prahu u tragovima.
Čuvati na suvom mestu.
Uputstvo za pripremanje: Pripremiti 1 litar mleka. Odmeriti 200 ml hladnog mleka, dodati sadržaj kesice (100 g) i mešati dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladiti sa 4-6 kašika šećera (80-120 g) i zagrejati do ključanja. Skloniti sa vatre, umešati pripremljenu masu i kuvati 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipati u vlažne posude i ostaviti da se puding stegne i ohladi. Ohlađeni puding možete dekorisati svežim ili kandiranim voćem, šlagom, čokoladom i drugim.
Pripremljen proizvod može da stoji najviše dva dana u frižideru.