Adela


90g / Tako / 2222

Adela

Mlečna

Kakao krem mlečni proizvod


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Hidrogenizovana biljna mast (palmina)

  • Punomasno mleko u prahu

  • Kakao prah (sa redukovanim sadržajem kakao maslaca)

  • Surutka u prahu

  • Kakao masa

  • Emulgator (sojin lecitin)

  • Aroma

Proizvod sadrži min. 13% bezmasne suve materije mleka i min. 5% bezmasne suve materije kakao delova.

Način čuvanja: Proizvod čuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi od 15°C do 20°C, dalje od jake svetlosti.

 

 

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2462.63 kJ

29.32 %

Energetska vrednost (cal)

589.14 kcal

29.46 %

Masti

34.94 g

49.91 %

od toga zasićene masne kiseline

26.6 g

133 %

Ugljeni hidrati

56.32 g

21.66 %

od toga šećeri

48.75 g

54.17 %

Proteini

8.12 g

16.24 %

So

0.15 g

2.5 %

Naziv brenda:
Tako


Proizvođač:
Delmes Int d.o.o.
Bjelopoljski put bb, 31300 Prijepolje
Republika Srbija
www.tako.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Delmes Int doo za Vas u procesu proizvodnje primenjuje HACCP i HALAL standard.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže