Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Uputstvo: sadržaj kesice prelijte sa 1,2 l mlake vode, izmešajte da ne bude grudvica i zagrejte do ključanja. Dodajte 1 kg prethodno očišćene i isečene ribe (najbolje šaran). Kuvajte na jakoj vatri 20-25 min. Paprikaš služite uz široku testeninu.
Proizvod može da sadrži gluten, soju, celer, mleko i slačicu.
Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji.
Čuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.