...

Aleva Riblji paprikaš

Dodatak jelima sa začinima i povrćem za riblji paprikaš

Dodatak jelima sa začinima i povrćem za riblji paprikaš. Za 1 kg ribe i 1,2 l vode. Za 4 porcije.

90g


Mogući alergeni

Izdvojeni sastojci

Nutritivna tabela

Dete
Tinejdzer
Žensko
Muško
Sportista
2014 kJ Energetska vrednost (kJ) 60% RDI
2014 kJ Energetska vrednost (cal) 60% RDI
2014 kJ Masti 60% RDI
2014 kJ zasićene masne kiseline 60% RDI
2014 kJ Ugljeni hidrati 60% RDI
2014 kJ od toga šećeri 60% RDI
2014 kJ Vlakna 60% RDI
2014 kJ Proteini 60% RDI
2014 kJ So 60% RDI

Mikronutrijenti (100g)

Mikronutrient Vrednost

Sastojci

Uputstvo: sadržaj kesice prelijte sa 1,2 l mlake vode, izmešajte da ne bude grudvica i zagrejte do ključanja. Dodajte 1 kg prethodno očišćene i isečene ribe (najbolje šaran). Kuvajte na jakoj vatri 20-25 min. Paprikaš služite uz široku testeninu.

Proizvod može da sadrži gluten, sojucelermleko i slačicu.

Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji.

Čuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.

Dodatne informacije

Herba Svet Partner
Carozang Partner