Aleva-Riblji-paprikaš


90g / Aleva / 1569

Aleva Riblji paprikaš

Dodatak jelima sa začinima i povrćem za riblji paprikaš

Dodatak jelima sa začinima i povrćem za riblji paprikaš. Za 1 kg ribe i 1,2 l vode. Za 4 porcije.


složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

pojačivač arome

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

  • Začini (53%):

  • crni luk u prahu

  • delikates mlevena začinska paprika

  • beli luk u prahu

  • čili u prahu

  • Kuhinjska so (23%)

  • Kukuruzni skrob

  • Paradajz u prahu (4,8%)

  • Pojačivači arome (mononatrijum-glutaminat 3,3%, dinatrijum 5'-ribonukleotidi)

  • Krompirov skrob

Uputstvo: sadržaj kesice prelijte sa 1,2 l mlake vode, izmešajte da ne bude grudvica i zagrejte do ključanja. Dodajte 1 kg prethodno očišćene i isečene ribe (najbolje šaran). Kuvajte na jakoj vatri 20-25 min. Paprikaš služite uz široku testeninu.

Proizvod može da sadrži gluten, sojucelermleko i slačicu.

Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji.

Čuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.

Prosečna nutritivna vrednost za 100g suvog proizvoda.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1060 kJ

12.62 %

Energetska vrednost (cal)

252 kcal

12.6 %

Masti

2.3 g

3.29 %

od toga zasićene masne kiseline

0.3 g

1.5 %

Ugljeni hidrati

41.9 g

16.12 %

od toga šećeri

27.4 g

30.44 %

Proteini

9.5 g

19 %

So

23.6 g

393.33 %

Naziv brenda:
Aleva


Proizvođač:
A.D. Prehrambena industrija "Aleva"
S. Miletića 15, Novi Kneževac
Republika Srbija
www.aleva.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže