...

Banže dessert SL Technology

Proizvod na bazi agar-agara

Žele-penasti proizvod preliven kakao prelivom (18%). Žele (48%) i penasti proizvod (34%) preliven kakao prelivom.

30g


Alergeni

Mogući alergeni

Izdvojeni sastojci

Nutritivna tabela

Dete
Tinejdzer
Žensko
Muško
Sportista
2014 kJ Energetska vrednost (kJ) 60% RDI
2014 kJ Energetska vrednost (cal) 60% RDI
2014 kJ Masti 60% RDI
2014 kJ zasićene masne kiseline 60% RDI
2014 kJ Ugljeni hidrati 60% RDI
2014 kJ od toga šećeri 60% RDI
2014 kJ Vlakna 60% RDI
2014 kJ Proteini 60% RDI
2014 kJ So 60% RDI

Mikronutrijenti (100g)

Mikronutrient Vrednost

Sastojci

Alergen info: Proizvod sadrži sojin lecitin i belanjak u prahu.

Moguće da sadrži lešnik i proizvode od mleka u tragovima.

Kakao preliv sadrži min. 20% suve materije kakao delova.

Čuvati na temperaturi od 15°C-20°C, na suvom mestu.

Dodatne informacije

Herba Svet Partner
Carozang Partner