Bonžita-plus


30g e / Ravanica / 10

Bonžita plus

sa kakao prelivom

Desert na bazi žita sa kakao prelivom - musli proizvod. Proizvod na bazi makrobiotike.


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

zaslađivač

antioksidans, emulgator

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

  • Šećer

  • Ovsene pahuljice

  • Korn fleks

  • Hidrogenovana biljna mast

  • Ekspandirana pšenica

  • Skrobni sirup

  • Marelica

  • Lešnik

  • Kakao preliv (25%):

  • šećer

  • hidrogenovana biljna mast

  • kakao prah

  • emulgator sojin lecitin (E322)

  • Limunska kiselina

  • Aroma

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2151.2 kJ

25.61 %

Energetska vrednost (cal)

514 kcal

25.7 %

Masti

23.0 g

32.86 %

Ugljeni hidrati

68.3 g

26.27 %

Proteini

4.8 g

9.6 %

Naziv brenda:
Ravanica


Proizvođač:
Fabrika konditorskih proizvoda "Ravanica" DOO - Ćuprija
Borivoja Velimanovića bb, 35230 Ćuprija
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže