Bonžita


25g e / Ravanica / 9

Bonžita

sa brusnicom

Desert na bazi žita sa brusnicom. Proizvod na bazi makrobiotike.


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

  • Šećer

  • Korn fleks

  • Ovsene pahuljice

  • Ekspandirani pirinač

  • Skrobni sirup

  • Hidrogenovana biljna mast

  • Susam

  • Brusnica (7%)

  • Aroma

  • Limunska kiselina

 

 

 

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1962 kJ

23.36 %

Masti

15.6 g

22.29 %

Ugljeni hidrati

74.5 g

28.65 %

Proteini

4.5 g

9 %

Naziv brenda:
Ravanica


Proizvođač:
D.P. Fabrika konditorskih proizvoda "RAVANICA" - Ćuprija
ul. B. Velimanovića bb
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže