Bonžita


25g e / Ravanica / 111

Bonžita

sa medom

Desert na bazi žita sa medom. Proizvod na bazi makrobiotike.


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

  • Šećer

  • Espandirani pirinač

  • Korn fleks

  • Kikiriki

  • Skrobni sirup

  • Susam

  • Ovsene pahuljice

  • Hidrogenovana biljna mast

  • Med (min. 5%)

  • Aroma meda

  • Limunska kiselina

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2165 kJ

25.77 %

Masti

24.7 g

35.29 %

Ugljeni hidrati

66.3 g

25.5 %

Proteini

4.1 g

8.2 %

Naziv brenda:
Ravanica


Proizvođač:
D.P. Fabrika konditorskih proizvoda "RAVANICA" - Ćuprija
ul. B. Velimanovića bb
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže