Bonžita


20g e / Ravanica / 197

Bonžita

sa suvim grožđem

Desert na bazi žita sa suvim grožđem. Proizvod na bazi makrobiotike.


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

  • Šećer

  • Korn fleks

  • Ovsene pahuljice

  • Skrobni sirup

  • Hidrogenovana biljna mast

  • Suvo grožđe (8%)

  • Ekspandirana pšenica

  • Kokosovo brašno

  • Susam

  • Limunska kiselina

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1937.7 kJ

23.07 %

Energetska vrednost (cal)

462.9 kcal

23.15 %

Masti

14.1 g

20.14 %

Ugljeni hidrati

76.4 g

29.38 %

Proteini

4.6 g

9.2 %

Naziv brenda:
Ravanica


Proizvođač:
D.P. Fabrika konditorskih proizvoda "RAVANICA" - Ćuprija
ul. B. Velimanovića bb
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže