Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Može da sadrži gluten, jaja, soju i celer.
Dodati: 200g makarona, 70g kačkavalja, 100ml pavlake za kuvanje.
Priprema:
1. Rastvoriti sadržaj kesice u 100ml pavlake za kuvanje i 300ml vode.
2. Kuvati 2-3 minuta na laganoj vatri.
3. Pomešati pripremljen sos u šerpi sa prethodno skuvanim i oceđenim makaronama.
4. Dodati 70g narendanog kačkavalja i sve zajedno promešati.
5. Ostaviti da se ohladi 5 minuta. Nakon toga servirati.
Čuvati na suvom mestu.