Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Može da sadrži celer i jaja.
Dodati: 500g svinjskih šnicli, 600g krompira.
1. Priprema: U dubljem tiganju na 1 kašiki suncokretovog ulja (10g) na jačoj temperaturi propržiti šnicle dok ne porumene sa obe strane (oko 10 minuta).
2. Sklonite tiganj sa vatre i izvadite šnicle iz tiganja. U tiganj sipajte 300ml hladne vode i dodajte sadržaj kesice u tiganj pa kuvajte do ključanja.
3. Vratite šnicle u tiganj i dinstajte ih na slaboj temperaturi dok ne omekšaju (oko 5 minuta).
4. Servirajte sa kuvanim krompirom.
Čuvati na suvom mestu.