C-Puding-Čokolada


49g / Dr. Oetker / 183

C Puding Čokolada

Slatka tradicija

Prašak za pripremanje pudinga sa čokoladom u prahu i etil vanilinom


složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

antioksidans, emulgator

oksidi i hidroksidi gvožđa - boja

karamel obični - boja

  • Kukuruzni skrob

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca

  • Čokolada u prahu (min. 5%) - sadrži minimum 51% ukupne suve materije kakao-delova:

  • šećer

  • kakao masa

  • emulgator (sojin lecitin)

  • Boje (E172, E150a)

  • Kuhinjska so

  • Etil vanilin

Može sadržati mleko, gluten i lešnik u tragovima.

Uputstvo: Pipremite 500ml mleka. Odmerite 100ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2-3 kašike šećera (40-60g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi.

Čuvati na suvom mestu.

Prosečna nutritivna vrednost za 100g proizvoda pripremljenog sa mlekom 1,5% m.m. i 40g šećera.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

407 kJ

4.85 %

Energetska vrednost (cal)

96 kcal

4.8 %

Masti

1.5 g

2.14 %

od toga zasićene masne kiseline

0.9 g

4.5 %

Ugljeni hidrati

18 g

6.92 %

od toga šećeri

11 g

12.22 %

Proteini

2.7 g

5.4 %

So

0.15 g

2.5 %

Naziv brenda:
Dr. Oetker


Proizvođač:
Dr. Oetker d.o.o.
Vuka Karadžića 13, 22310 Šimanovci
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže