Cica-kuvarica


100g / Pionir / 1418

Cica kuvarica

za torte i kolače

Kakao preliv


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

  • Šećer

  • Potpuno hidrogenizovana palmina mast

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem masti

  • Sojino brašno

  • Emulgatori (suncokretov lecitin, E476)

  • So

  • Aroma

Kakao-preliv sadrži najmanje 5% bezmasne suve materije kakao delova.

Može sadržati tragove jezgrastog voća, mleka i glutena.

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2280 kJ

27.14 %

Energetska vrednost (cal)

547 kcal

27.35 %

Masti

33.9 g

48.43 %

od toga zasićene masne kiseline

17.2 g

86 %

Ugljeni hidrati

51.9 g

19.96 %

od toga šećeri

50.1 g

55.67 %

Vlakna

5.5 g

91.67 %

Proteini

5.9 g

11.8 %

So

0.43 g

7.17 %

Mononezasićene masne kiseline

13.0 g

Polinezasićene masne kiseline

3.3 g

Naziv brenda:
Pionir


Proizvođač:
PIONIR PARAĆIN DOO BEOGRAD - Ogranak Fabrika Hissar Prokuplje
Maloplanska 24, Prokuplje
Republika Srbija
www.a-pionir.com

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže