Cica-Maca


100g / Hissar / 828

Cica Maca

Crispy + grožđice

Kakao krem proizvod sa ekspandiranim proizvodom i suvim grožđem


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

  • Šećer

  • Potpuno hidrogenizovana palmina mast

  • Ekspandirani proizvod (12%):

  • kukuruzno brašno

  • pirinčano brašno

  • šećer

  • so

  • aroma

  • Suvo grožđe (10%):

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem masti

  • Obrano mleko u prahu

  • Sojino brašno

  • Surutka u prahu

  • Emulgatori (suncokretov lecitin, E476)

  • Aroma

Može sadržati tragove jezgrastog voća i glutena.

Kakao krem proizvod sadrži najmanje 5% suvih nemasnih kakao delova i najmanje 5% bezmasne suve materije mleka.

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2061 kJ

24.54 %

Energetska vrednost (cal)

492 kcal

24.6 %

Masti

23.5 g

33.57 %

od toga zasićene masne kiseline

11.8 g

59 %

Ugljeni hidrati

62.1 g

23.88 %

od toga šećeri

52.9 g

58.78 %

Vlakna

3.1 g

51.67 %

Proteini

6.6 g

13.2 %

So

0.40 g

6.67 %

Mononezasićene masne kiseline

9 g

Polinezasićene masne kiseline

2.4 g

Naziv brenda:
Hissar


Proizvođač:
Kompanija Hissar AD Beograd
FABRIKA PROKUPLJE, Maloplanska 24
Republika Srbija
www.a-hissar.com

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže