Cica-Maca


30g / Pionir / 839

Cica Maca

Lešnik

Penasti proizvod sa kakao prelivom (28%) i lešnikom (4%)


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

glukoza (grožđani šećer)

zaslađivač, humektant, zgušnjivač, sekvestrant, stabilizator, emulgator, sredstvo za povećanje zapremine

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

želirajuće sredstvo

  • Šećer

  • Glukozni sirup

  • Potpuno hidrogenizovana palmina mast

  • Dekstroza

  • Lešnik (4%)

  • Surutka u prahu

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem masti

  • Humektant sorbitol

  • Obrano mleko u prahu

  • Palmina mast

  • Belance u prahu

  • Emulgatori (suncokretov lecitin i E476)

  • Goveđi želatin

  • So

  • Arome

Kakao preliv sadrži najmanje 5% bezmasne suve materije kakao delova.

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1870 kJ

22.26 %

Energetska vrednost (cal)

444 kcal

22.2 %

Masti

14.5 g

20.71 %

od toga zasićene masne kiseline

9.9 g

49.5 %

Ugljeni hidrati

74.2 g

28.54 %

od toga šećeri

64.8 g

72 %

Vlakna

1.5 g

25 %

Proteini

3.6 g

7.2 %

So

0.43 g

7.17 %

Mononezasićene masne kiseline

3.2 g

Polinezasićene masne kiseline

0.6 g

Naziv brenda:
Pionir


Proizvođač:
PIONIR PARAĆIN DOO BEOGRAD - Ogranak Fabrika Hissar Prokuplje
Maloplanska 24, Prokuplje
Republika Srbija
www.a-pionir.com

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže