Cipiripi


15g e / Nestlé / 227

Cipiripi

Mešavina kakao i mlečnog krem-proizvoda


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Potpuno hidrogenizovano ulje palminih koštica

  • Obrano mleko u prahu

  • Kakao-prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca

  • Surutka u prahu

  • Suncokretovo ulje

  • Sojino brašno

  • Emulgator (soja lecitin)

  • Arome

Može da sadrži lešnik.

Čuvati na suvom, tamnom mestu i temperaturi do 20ºC.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2238 kJ

26.64 %

Energetska vrednost (cal)

536 kcal

26.8 %

Masti

30.3 g

43.29 %

od toga zasićene masne kiseline

26.0 g

130 %

Ugljeni hidrati

59.0 g

22.69 %

od toga šećeri

58.1 g

64.56 %

Vlakna

2.0 g

33.33 %

Proteini

5.7 g

11.4 %

So

0.25 g

4.17 %

Naziv brenda:
Nestlé


Proizvođač:
Nestlé Adriatic S d.o.o. Beograd-Surčin
Železnička 131, 11271 Surčin
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže