Cipiripi


180g / Nestlé / 2256

Cipiripi

Nestlé

Mešavina kakao-krem proizvoda i mlečnog krem-proizvoda


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Palmina mast

  • Obrano mleko u prahu (9%)

  • Surutka u prahu

  • Kakao-prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca

  • Lešnik (2%) (4% u kakao-kremu)

  • Potpuno hidrogenizovana biljna ulja (palmino, repičino)

  • Emulgator (soja lecitin)

  • Arome

Bez glutena.

Čuvati na suvom, tamnom mestu i temperaturi do 20°C

Pakovanje sadrži 9 porcija. Po porciji 20g.

Za decu, porcije treba prilagoditi prema uzrastu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2265 kJ

26.96 %

Energetska vrednost (cal)

542 kcal

27.1 %

Masti

31.6 g

45.14 %

od toga zasićene masne kiseline

13.5 g

67.5 %

Ugljeni hidrati

57.9 g

22.27 %

od toga šećeri

56.3 g

62.56 %

Vlakna

2.0 g

33.33 %

Proteini

5.6 g

11.2 %

So

0.25 g

4.17 %

Kalcijum

153 mg

Naziv brenda:
Nestlé


Proizvođač:
Nestlé Adriatic S d.o.o.
Železnička 131, 11271 Surčin
Republika Srbija
www.nestle.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže