Cipiripi


400g / Nestlé / 2905

Cipiripi

Ukus karamele

Kakao-krem proizvod


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Palmino ulje

  • Surutka u prahu

  • Kakao-prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca

  • Obrano mleko u prahu

  • Potpuno hidrogenizovana biljna ulja (palmino, repičino)

  • Emulgator (soja lecitin)

  • Arome

Može da sadrži lešnik.

Bez glutena.

Pakovanje sadrži 20 porcija.

Za decu, porcije treba prilagoditi prema uzrastu.

 

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2265 kJ

26.96 %

Energetska vrednost (cal)

543 kcal

27.15 %

Masti

32.0 g

45.71 %

od toga zasićene masne kiseline

14.1 g

70.5 %

Ugljeni hidrati

57.6 g

22.15 %

od toga šećeri

56.7 g

63 %

Vlakna

2.5 g

41.67 %

Proteini

4.3 g

8.6 %

So

0.31 g

5.17 %

Naziv brenda:
Nestlé


Proizvođač:
Nestlé Adriatic S d.o.o. Beograd-Surčin
Železnička 131, 11271 Surčin
Republika Srbija
www.nestle.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže