Čoko-kolutići


150g / Štark / 994

Čoko kolutići

Štark

Čajno pecivo preliveno kakao prelivom (30%)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

zaslađivač, mešavina glukoze i fruktoze

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

amonijum-karbonati - regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa

natrijum-karbonati - regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

  • Pšenično brašno

  • Šećer

  • Biljna mast (palmina)

  • Potpuno hidrogenizovana biljna mast (palmina)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (5,5%)

  • Kukuruzni skrob

  • Invertni šećerni sirup

  • Emulgatori (sojin lecitin i E476)

  • Sredstva za dizanje testa (E503 i E500)

  • Kuhinjska so

  • Arome

Proizvod može da sadrži tragove jezgrastog voća, mleka i jaja.

Posno.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2171 kJ

25.85 %

Energetska vrednost (cal)

519 kcal

25.95 %

Masti

28.2 g

40.29 %

od toga zasićene masne kiseline

19.0 g

95 %

Ugljeni hidrati

58.9 g

22.65 %

od toga šećeri

27.6 g

30.67 %

Vlakna

2.8 g

46.67 %

Proteini

6.0 g

12 %

So

0.25 g

4.17 %

Naziv brenda:
Štark


Proizvođač:
Soko Štark d.o.o. Beograd
Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd
Republika Srbija
www.stark.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže