Čoko-krem


350g / Industrija hrane "Dunja" / 2939

Čoko krem

Simka

Čoko krem sa dodatkom lešnika


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

mlečni šećer

antioksidans, emulgator

aroma - ekstrakt vanile

  • Šećer

  • Hidrogenizovana biljna mast

  • Kakao prah (sa 10-12% kakao maslaca)

  • Laktoza

  • Lešnik pasta (6%)

  • Mleko u prahu

  • Surutka u prahu

  • Emulgator (sojin lecitin)

  • Vanilin

  • Aroma

Ukupne bezmasne suve materije mleka min. 4%, min. 5% lešnik paste.

Proizvod može sadržati tragove badema i žitarica.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2428 kJ

28.9 %

Energetska vrednost (cal)

580 kcal

29 %

Masti

35.81 g

51.16 %

Ugljeni hidrati

52 g

20 %

Proteini

6.7 g

13.4 %

Naziv brenda:
Industrija hrane "Dunja"


Proizvođač:
Industrija hrane "Dunja" d.o.o.
Bulevar Milutina Milankovića 1c, Beograd - Fabrika čokolade "SIMKA", Omladinskih brigada bb, Vranje
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže