Čoko-Oblačići


220g / Banat / 2368

Čoko Oblačići

Ukus mleka

Penasti proizvod sa ukusom mleka i čokoladnim prelivom (22%)


zaslađivač

glukoza (grožđani šećer)

sredstvo za želiranje

zgušnjivač, sredstvo za želiranje, stabilizator

antioksidans, emulgator

sorbitantristearat - emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

konzervans

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

arome mogu biti: 1. prirodne 2. prirodno identične 3. veštačke. Proizvođač uobičajeno naglasi ako je prirodna ili prirodno identična. Prirodne i prirodno identične (sintetizovane) su istog hemijskog sastava, a različitog porekla. Veštačke su drugačijeg hemijskog sastava, ali veoma sličnih (istih) namenskih svojstava (ukus, miris).

  • Šećer

  • Glukozni sirup

  • Dekstroza

  • Voda

  • Kakao masa

  • Kakao maslac

  • Želatin

  • Sredstvo za želiranje (agar agar)

  • Emulgatori (sojin lecitin, E492, E476)

  • Arome (mleko, vanilin)

  • Konzervans (kalijum-sorbat)

  • Kukuruzni skrob

  • Pšenični skrob

Može da sadrži u tragovima belance u prahu.

Čokoladni preliv sadrži ukupne suve materije kakao delova min. 47%.

Čuvati na temperaturi od 15 do 20°C, na suvom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1603 kJ

19.08 %

Energetska vrednost (cal)

380 kcal

19 %

Masti

8.1 g

11.57 %

od toga zasićene masne kiseline

4.2 g

21 %

Ugljeni hidrati

74.9 g

28.81 %

od toga šećeri

64.2 g

71.33 %

Proteini

1.8 g

3.6 %

So

0.4 g

6.67 %

Naziv brenda:
Banat


Proizvođač:
Banat 1894 d.o.o. Vršac
Stepe Stepanovića 6, Vršac
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže