220g / Bambi / 713
hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.
antioksidans, emulgator
sorbitantristearat - emulgator
poliglicerolpoliricinoleat - emulgator
aroma - ekstrakt vanile
zaslađivač
složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina
regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja
antioksidans, emulgator
šećer
delimično hidrogenizovana biljna mast (soja)
kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca
biljna mast (palma)
emulgatori (sojin lecitin, E492, E476)
aroma vanilin
Može da sadrži badem i seme susama.
Čuvati na temperaturi od 15 do 21°C, na suvom mestu.
Naziv nutrienta (jedinica mere) |
100g |
%RDI |
Energetska vrednost (kJ) |
2219 kJ |
26.42 % |
Energetska vrednost (cal) |
531 kcal |
26.55 % |
Masti |
30.2 g |
43.14 % |
od toga zasićene masne kiseline |
11.0 g |
55 % |
Ugljeni hidrati |
59.9 g |
23.04 % |
od toga šećeri |
32.9 g |
36.56 % |
Proteini |
4.3 g |
8.6 % |
So |
0.3 g |
5 % |
Naziv brenda:
Bambi
Proizvođač:
Koncern „Bambi“ a.d.
Đure Đakovića bb, 12000 Požarevac
Republika Srbija
www.bambi.rs
Pod-proizvođač:
Distributer:
Uvoznik:
Dodatne napomene:
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Proizvedeno u Republici Srbiji.
Linkovi za originalne fotografije ambalaže:
1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5
6 - slika ambalaže 6
Ambalažni simboli za vrstu ambalaže