Čokolita


100g / Amoretti / 2274

Čokolita

Kakao tabla za jelo i kuvanje

Čokolita - proizvod sličan čokoladnom.


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

lecitini - antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Hidrogenizovana biljna mast

  • Kakao u prahu

  • Biljno ulje

  • Emulgator (E322)

  • Aroma

Kakao masa sadrži min. 5% bezmasne suve materije kakao delova.

Proizvod sadrži soju.

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Preporuka za pripremanje preliva: Na 100g Čokolite dodati 2 supene kašike ulja i uz neprestano mešanje otopiti dok se masa ne izjednači. Da bi preliv bio sjajniji, kolač po prelivanju ostaviti da se postepeno hladi na sobnoj temperaturi.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2296 kJ

27.33 %

Energetska vrednost (cal)

548 kcal

27.4 %

Masti

35.97 g

51.39 %

Ugljeni hidrati

48.69 g

18.73 %

Proteini

7.49 g

14.98 %

Naziv brenda:
Amoretti


Proizvođač:
"PLAVI KAMEN" D.O.O. VRANJE
Industrijski blok 9, 17500 Vranje
Republika Srbija
www.amoretti.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže