Corn-flips


40g / Mitrosrem / 2013

Corn flips

Kakao


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

  • Kukuruzni griz (max. 60%)

  • Kakao krem (min. 25%)

  • Hidrogenizovana biljna mast

  • Kakao prah

  • Šećer

Bez konzervansa. Bez veštačkih boja i aroma.

Proizvod može da sadrži gluten i soju u tragovima.

Čuvati na suvom mestu pri sobnoj temperaturi.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Naziv brenda:
Mitrosrem


Proizvođač:
MITROSREM ad PJ "CORN PRODUCT" Fabrika za preradu kukuruza
Trg Svetog Dimitrija bb, Sremska Mitrovica
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže