Delhaize-Choco


400g / Delhaize / 569

Delhaize Choco

Hazelnut pasta

Lešnik krem proizvod


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

arome mogu biti: 1. prirodne 2. prirodno identične 3. veštačke. Proizvođač uobičajeno naglasi ako je prirodna ili prirodno identična. Prirodne i prirodno identične (sintetizovane) su istog hemijskog sastava, a različitog porekla. Veštačke su drugačijeg hemijskog sastava, ali veoma sličnih (istih) namenskih svojstava (ukus, miris).

  • Šećer

  • Nehidrogenizovano suncokretovo ulje

  • Lešnici (13%)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (7,4%)

  • Obrano mleko u prahu

  • Nehidrogenizovane biljne masti (kakao maslac, kokosova)

  • Slatka surutka u prahu

  • Emulgator: lecitini

  • Aroma vanilina

Alergeni: Proizvod sadrži lešnike, mleko.

Moguće prisustvo soje u tragovima.

Čuvati na sobnoj temperaturi (18-22°C). Nakon otvaranja upotrebiti u roku od 3 meseca.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2236 kJ

26.62 %

Energetska vrednost (cal)

536 kcal

26.8 %

Masti

30.6 g

43.71 %

od toga zasićene masne kiseline

5.7 g

28.5 %

Ugljeni hidrati

57.4 g

22.08 %

od toga šećeri

55.4 g

61.56 %

Vlakna

3.9 g

65 %

Proteini

5.7 g

11.4 %

So

0.1 g

1.67 %

Naziv brenda:
Delhaize


Proizvođač:
info: S.A. Delhaize Group N.V.
Rue Osseghemstraat 53, B-1080 Brussel-Bruxelles
Belgija
www.delhaize.be

 

Zemlja uvoza:
Belgija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:
Delhaize Serbia d.o.o.
Jurija Gagarina 14, 11070 Novi Beograd
Republika Srbija

 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Nemačka

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže