Delikates-salama


80g / Zlatiborac / 1320

Delikates salama

Zlatiborac Specijalna selekcija 1885

Fermentisana suva (trajna) kobasica. Naresci u zaštitnoj atmosferi.


mikrobiološka kultura (bakterija)

natrijum-nitrit - konzervans

  • Svinjsko meso

  • Čvrsto masno tkivo

  • Kuhinjska so

  • Začini

  • Šećeri

  • Antioksidans askorbinska kiselina

  • Starter kulture

  • Konzervans (E250)

Čuvati na temperaturi od 0 do 7°C.

Sadržaj proteina mesa najmanje 23%.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1436.1 kJ

17.1 %

Energetska vrednost (cal)

345.7 kcal

17.29 %

Masti

26.50 g

37.86 %

od toga zasićene masne kiseline

8.95 g

44.75 %

Ugljeni hidrati

0.18 g

0.07 %

od toga šećeri

0.18 g

0.2 %

Proteini

26.62 g

53.24 %

So

3.18 g

53 %

Naziv brenda:
Zlatiborac


Proizvođač:
"Zlatiborac" d.o.o. Beograd
Mojkovačka 58, Beograd
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Proizvodi: ZLATIBORAC d.o.o. Beograd, PJ Klanica Zlatiborac, 31312 Mačkat 

Proizvedeno u Republici Srbiji.

Šest generacija porodice Stojanović iz zlatiborskog sela Mačkat više od 120 godina usavršava majstorsko umeće pripreme tradicionalnih suvomesnatih specijaliteta.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže