Dijamant-Tartar-sauce


100g / Dijamant / 869

Dijamant Tartar sauce

Majonezni sos

Sos na bazi majoneza sa dodatkom mariniranih krastavčića i odabranih začina


kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

zgušnjivač, stabilizator

učvšćivač

stabilizator, zgušnjivač

konzervans, kiselina

konzervans

zgušnjivač, stabilizator

Kalcijum-dinatrijum-etilendiamintetraacetat (kalcijum-dinatrijum-EDTA) - antioksidantni sinergist, konzervans, sekvestrant

  • Suncokretovo ulje (50%)

  • Voda

  • Marinirani krastavci (10%):

  • krastavci

  • sirće

  • voda

  • kiselina: limunska kiselina

  • stabilizator (ksantan guma)

  • aroma (sadrži celer)

  • učvršćivač (kalcijum-hlorid)

  • Žumance

  • Sirće

  • Modifikovani kukuruzni skrob

  • Kuhinjska so

  • Šećer

  • Začin (mlevena slačica)

  • Arome

  • Regulator kiselosti (mlečna kiselina, limunska kiselina)

  • Konzervans (kalijum-sorbat)

  • Zgušnjivač (ksantan guma, guar guma)

  • Antioksidans (E385)

Može sadržati tragove proizvoda od mleka (uključujući i laktozu).

Bez glutena.

HALAL sertifikovan proizvod.

Preporučujemo uz: Bečku i Karađorđevu šniclu, krokete od ribe i piletine, pohovane pečurke i karfiol...

Čuvati na tamnom i suvom mestu na temperaturi od 5°C do 25°C.

Nakon otvaranja čuvati u frižideru.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1992 kJ

23.71 %

Energetska vrednost (cal)

484 kcal

24.2 %

Masti

52 g

74.29 %

od toga zasićene masne kiseline

6.6 g

33 %

Ugljeni hidrati

3 g

1.15 %

od toga šećeri

1 g

1.11 %

Proteini

1 g

2 %

So

1.5 g

25 %

Naziv brenda:
Dijamant


Proizvođač:
DIJAMANT AD
Temišvarski drum 14, 23000 Zrenjanin
Republika Srbija
www.dijamant.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže