Zlatiborac-Domaća-salama


100g / Zlatiborac / 943

Zlatiborac Domaća salama

Fermentisana suva (trajna) kobasica. Naresci u zaštitnoj atmosferi.


mikrobiološka kultura (bakterija)

natrijum-nitrit - konzervans

  • Svinjsko meso

  • Čvrsto masno tkivo

  • Kuhinjska so

  • Začini

  • Šećeri

  • Antioksidans askorbinska kiselina

  • Starter kulture

  • Konzervans (E250)

Čuvati na temperaturi od 0°C do +7°C.

Sadržaj proteina mesa najmanje 22%.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1717.6 kJ

20.45 %

Energetska vrednost (cal)

414.6 kcal

20.73 %

Masti

35.17 g

50.24 %

od toga zasićene masne kiseline

14.31 g

71.55 %

Ugljeni hidrati

0.15 g

0.06 %

od toga šećeri

0.15 g

0.17 %

Proteini

24.36 g

48.72 %

So

3.5 g

58.33 %

Naziv brenda:
Zlatiborac


Proizvođač:
"Zlatiborac" d.o.o. Beograd
Mojkovačka 58, Beograd
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Proizvedeno u Srbiji.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže