...

Dr. Oetker Original Puding

sa ukusom karamele

Prašak za pripremanje pudinga sa aromom karamele, za 500ml mleka

38g


Alergeni

Izdvojeni sastojci

Nutritivna tabela

Dete
Tinejdzer
Žensko
Muško
Sportista
2014 kJ Energetska vrednost (kJ) 60% RDI
2014 kJ Energetska vrednost (cal) 60% RDI
2014 kJ Masti 60% RDI
2014 kJ zasićene masne kiseline 60% RDI
2014 kJ Ugljeni hidrati 60% RDI
2014 kJ od toga šećeri 60% RDI
2014 kJ Vlakna 60% RDI
2014 kJ Proteini 60% RDI
2014 kJ So 60% RDI

Mikronutrijenti (100g)

Mikronutrient Vrednost

Sastojci

Dodati: 500 ml mleka, 3-5 kašika (40-70g) šećera;

Pripremanje: Pomešati sadržaj kesice sa 4 kašike hladnog mleka i šećerom, mešati dok se ne razbiju grudvice. Ostatak mleka zagrejati do ključanja. Skloniti sa vatre i uz mešanje dodati razmućeni prašak za puding. Vratiti na šporet i uz neprestano mešanje još jednom kratko prokuvati. Vreo puding sipati u posudice prethodno isprane hladnom vodom. Pripremljeni puding ukrasiti po želji. Puding možete upotrebiti i za filovanje kolača i torti.

Savet: Stvaranje kožice se može sprečiti, ako se odmah po kuvanju na površinu vrućeg pudinga stavi prozirna folija. U tom slučaju puding će biti nešto ređi.

Čuvati na suvom mestu.

Dodatne informacije

Herba Svet Partner
Carozang Partner