Euro-blokić-sa-mlekom


80g / Swisslion / 413

Euro blokić sa mlekom

Krem proizvod sa više mlečnog krema

Miks mlečnog i kakao krem proizvoda – krem tabla


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Potpuno hidrogenizovana palmina mast

  • Obrano mleko u prahu (16%)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao masti (3%)

  • Lešnik (3%)

  • Surutka u prahu

  • Suncokretovo biljno ulje

  • Emulgator: sojin lecitin

  • Arome

Proizvod se sastoji od 67% mlečnog i 33% kakao krem proizvoda.

Čuvati na temperaturi do 22°C.

4 x 20g

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2167 kJ

25.8 %

Energetska vrednost (cal)

518.2 kcal

25.91 %

Masti

28.4 g

40.57 %

od toga zasićene masne kiseline

21.4 g

107 %

Ugljeni hidrati

58.4 g

22.46 %

od toga šećeri

51 g

56.67 %

Proteini

7 g

14 %

So

0.15 g

2.5 %

Naziv brenda:
Swisslion


Proizvođač:
"Swisslion" d.o.o. Prehrambena industrija
ul. Vaska Pope br. 4, 11040 Beograd; Proizvedeno u Gornjem Milanovcu, ul. Radovana Grkovića bb, Gornji Milanovac
Republika Srbija
www.swisslion-takovo.com

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže