Fazon


22g / Štark / 827

Fazon

Vafel proizvod sa mlečnom kremom i kakao prelivom

Vafel proizvod sa mlečnom kremom (57,5%) i kakao prelivom (26%)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

natrijum-karbonati - regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

  • Šećer

  • Kakao preliv:

  • šećer

  • potpuno hidrogenizovana palmina biljna mast

  • kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (19%)

  • emulgatori (sojin lecitin i E476)

  • aroma

  • Biljna mast (palmina, kokosova, suncokretova)

  • Pšenično brašno

  • Punomasno mleko u prahu (5%)

  • Kuhinjska so

  • Emulgator (sojin lecitin)

  • Sredstvo za dizanje testa (E500)

  • Aroma

Proizvod može da sadrži tragove kikirikija i lešnika.

Čuvati na suvom mestu.

min. 15°C / max. 20°C

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2330 kJ

27.74 %

Energetska vrednost (cal)

560 kcal

28 %

Masti

32.0 g

45.71 %

od toga zasićene masne kiseline

19.2 g

96 %

Ugljeni hidrati

62.0 g

23.85 %

od toga šećeri

46.0 g

51.11 %

Vlakna

0.8 g

13.33 %

Proteini

5.0 g

10 %

So

0.25 g

4.17 %

Naziv brenda:
Štark


Proizvođač:
Soko Štark d.o.o. Beograd
Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd
Republika Srbija
www.stark.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže