Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Dodatak jelima sa povrćem poboljšava ukus i aromu supama, varivima, jelima sa i bez mesa.
Uputstvo za upotrebu: Dodaje se 1 kašika (3g) začina na jedan obrok (1/4 litra) ili prema sopstvenom iskustvu i ukusu. Posle dodavanja začina po potrebi dosoliti i kuvati 5 minuta.
Alergen info: dodatak jelima sadrži sojin proizvod i moguće prisustvo SO2 iz sušenog povrća.
Količina za 83 obroka.
Čuvati na suvom mestu.