Gemista-keks


200g / Papadopoulos / 2180

Gemista keks

punjen kakao kremom

Fini pekarski proizvod – keks punjen sa 30% kakao kremom


zaslađivač

oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa

emulgator, emulgujuća so, regulator kiselosti, stabilizator, sredstvo za dizanje testa, sekvestrant, humektant

antioksidans, emulgator

  • Pšenično brašno

  • Šećer

  • Biljno ulje (palmino ulje, ulje od palminog jezgra, ši ulje)

  • Laktoza

  • Odmašćeni kakao u prahu (3,5%)

  • Boja: karamel amonijačni

  • Glukozni sirup

  • Skrob

  • Mlečni proteini

  • Obrano mleko u prahu

  • So

  • Sredstvo za dizanje testa: natrijum bikarbonat, amonijum hidrogen karbonat, dinatrijum difosfat

  • Emulgator: sojin lecitin

  • Arome

Proizvod može da sadrži tragove jaja.

Čuvati na suvom i tamnom mestu na temperaturi do 25°C.

 

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1996 kJ

23.76 %

Energetska vrednost (cal)

476 kcal

23.8 %

Masti

20.0 g

28.57 %

od toga zasićene masne kiseline

11.0 g

55 %

Ugljeni hidrati

66.0 g

25.38 %

od toga šećeri

32.0 g

35.56 %

Vlakna

3.2 g

53.33 %

Proteini

6.4 g

12.8 %

Soli

0.75 g

Mononezasićene masne kiseline

6.3 g

Polinezasićene masne kiseline

2.1 g

Naziv brenda:
Papadopoulos


Proizvođač:
E.J. PAPADOPOULOS S.A
Atina
Grčka

 

Zemlja uvoza:
Grčka

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:
VEROPOULOS DOO
Milutina Milankovića 86a, Beograd
Republika Srbija

 

Dodatne napomene:

Proizvedeno u Grčkoj.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže