Čokolend-Gracija


100g / Čokolend / 2605

Čokolend Gracija

za jelo i kuvanje

Mlečni krem proizvod.


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

sorbitantristearat - emulgator

aroma - ekstrakt vanile

  • Šećer

  • Delimično hidrogenizovana mast (soja)

  • Surutka u prahu

  • Obrano mleko u prahu

  • Sojino brašno

  • Emulgatori (sojin lecitin, E476, E492)

  • Vanilin

  • Aroma

Mlečni krem proizvod sadrži min 15% bezmasne suve materije mleka.

Proizvod može da sadrži i tragove jezgrastog voća (lešnik) i glutena.

Čuvati na suvom i hladnom mestu: min 15°C/60°F, max 20°C/68°F.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2237.3 kJ

26.63 %

Energetska vrednost (cal)

535.1 kcal

26.76 %

Masti

29.5 g

42.14 %

od toga zasićene masne kiseline

8.1 g

40.5 %

Ugljeni hidrati

63.2 g

24.31 %

od toga šećeri

59.5 g

66.11 %

Proteini

4.2 g

8.4 %

So

0.1 g

1.67 %

Naziv brenda:
Čokolend


Proizvođač:
AD Čokolend
ul. Đurađa Brankovića 11, 35250 Paraćin
Republika Srbija
www.cokolend.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Proizvedeno u Republici Srbiji.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže