Gulaš-čorba-sa-testeninom


66g / Aleva / 2779

Gulaš čorba sa testeninom

Aleva A la Chef

Gulaš čorba sa testeninom. Dehidriran proizvod.


složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

pojačivač arome

hidroliza je enzimsko razlaganje biljnog ili životinjskog proteina u cilju dobijanja produkata za industrijsku upotrebu

zgušnjivač, punilac

ekstrakcija - izdvajanje i koncentrisanje određenih sastojaka iz biljnog ili životinjskog tkiva

  • Durum testenina (27%) (pšenično brašno)

  • Sušeno povrće (18%): krompir, paradajz, mrkva, celer

  • Začini (15%):

  • mlevena začinska paprika

  • crni luk u prahu

  • kim

  • crni biber

  • Kukuruzni skrob

  • Kuhinjska so (14%)

  • Palmino ulje

  • Pojačivači arome: mononatrijum-glutaminat (2%), dinatrijum 5'-ribonukleotidi

  • Šećer

  • Hidrolizati biljnih belančevina soje

  • Maltodekstrin

  • Arome

  • Ekstrakt goveđeg mesa

Proizvod može da sadrži mleko, slačicu i jaja.

Za 3 tanjira.

Čuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25ºC.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1279 kJ

15.23 %

Energetska vrednost (cal)

304 kcal

15.2 %

Masti

4.9 g

7 %

od toga zasićene masne kiseline

3.0 g

15 %

Ugljeni hidrati

50.2 g

19.31 %

od toga šećeri

14.7 g

16.33 %

Proteini

9.0 g

18 %

So

14.0 g

233.33 %

Naziv brenda:
Aleva


Proizvođač:
A.D. Prehrambena industrija "Aleva"
S. Miletića 15, Novi Kneževac
Republika Srbija
www.aleva.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže