Hot-čili-salama


80g / Zlatiborac / 1557

Hot čili salama

Zlatiborac Specijalna selekcija 1885

Naresci u zaštitnoj atmosferi. Fermentisana suva (trajna) kobasica.


mikrobiološka kultura (bakterija)

natrijum-nitrit - konzervans

  • Svinjsko meso

  • Čvrsto masno tkivo

  • Kuhinjska so

  • Začini

  • Šećer

  • Antioksidans askorbinska kiselina

  • Starter kulture

  • Boja paprika ekstrakt

  • Konzervans (E250)

Čuvati na temperaturi od 0 do 7°C.

Sadržaj proteina mesa najmanje 22%.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1210.7 kJ

14.41 %

Energetska vrednost (cal)

291.04 kcal

14.55 %

Masti

21.00 g

30 %

od toga zasićene masne kiseline

8.00 g

40 %

Ugljeni hidrati

0.23 g

0.09 %

od toga šećeri

0.23 g

0.26 %

Proteini

25.28 g

50.56 %

So

4.38 g

73 %

Naziv brenda:
Zlatiborac


Proizvođač:
"Zlatiborac" d.o.o. Beograd
Mojkovačka 58
Republika Srbija
www.zlatiborac.com

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Proizvođač i izvoznik: "Zlatiborac" d.o.o. Beograd.

Proizvedeno u Srbiji.

Šest generacija porodice Stojanović iz zlatiborskog sela Mačkat više od 120 godina usavršava majstorsko umeće pripreme tradicionalnih suvomesnatih specijaliteta.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže