240g / Zlatiborac / 523
glukoza (grožđani šećer)
karagenan - zgušnjivač, sredstvo za želiranje, stabilizator
difosfati - emulgator, emulgujuća so, regulator kiselosti, stabilizator, sredstvo za dizanje testa, sekvestrant, humektant
natrijum-acetati - konzervans, regulator kiselosti, sekvestrant
askorbinska kiselina - antioksidans
mononatrijum-glutaminat - pojačivač arome
natrijum-nitrit - konzervans
Priprema: kuvati ili peći 5 minuta.
Čuvati na temperaturi od 0 do 4°C.
Sadržaj proteina mesa u proizvodu najmanje 10%.
Naziv nutrienta (jedinica mere) |
100g |
%RDI |
Energetska vrednost (kJ) |
1008.9 kJ |
12.01 % |
Energetska vrednost (cal) |
243.3 kcal |
12.17 % |
Masti |
20 g |
28.57 % |
od toga zasićene masne kiseline |
5.9 g |
29.5 % |
Ugljeni hidrati |
1.3 g |
0.5 % |
od toga šećeri |
1.15 g |
1.28 % |
Proteini |
14.5 g |
29 % |
So |
2.5 g |
41.67 % |
Naziv brenda:
Zlatiborac
Proizvođač:
"Zlatiborac" d.o.o. Beograd
Mojkovačka 58
Republika Srbija
www.zlatiborac.com
Pod-proizvođač:
Distributer:
Uvoznik:
Linkovi za originalne fotografije ambalaže:
1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
Ambalažni simboli za vrstu ambalaže