Alergeni
Mogući alergeni
Info +
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Čokoladni preliv sadrži min. 47% ukupne suve materije kakao delova.
Proizvod sadrži pšenični gluten, proizvode od jaja, proizvode od mleka, lešnik, sojin lecitin.
Može da sadrži kikiriki.
Čuvati na temperaturi od 15ºC do 20ºC, na suvom mestu.