Jaffa-cakes


150g / Jaffa Crvenka / 1124

Jaffa cakes

Kapri

Biskvit sa voćnim želeom (41%) preliven čokoladom (19%) i ukrašen mlečnim prelivom (2%)


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

humektant, zgušnjivač, učvršćivač

sredstvo za želiranje, zgušnjivač, stabilizator, sredstvo za glaziranje

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

emulgator, emulgujuća so, regulator kiselosti, stabilizator, sredstvo za dizanje testa, sekvestrant, humektant

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

regulator kiselosti, sekvestrant, emulgator, stabilizator

konzervans

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

  • Šećer

  • Pšenično brašno

  • Glukozni sirup

  • Sveža jaja

  • Kakao maslac

  • Kakao-prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca

  • Voćni sok od jagode (2%)

  • Biljno ulje (suncokretovo)

  • Biljna mast (palmina, shea)

  • Hidrogenizovana biljna mast (sojina)

  • Humektant: glicerol

  • Sredstvo za želiranje: pektin

  • Kukuruzni skrob

  • Obrano mleko u prahu (0,4%)

  • Sredstvo za dizanje testa: dinatrijum-difosfat, natrijum-hidrogenkarbonat, amonijum-hidrogenkarbonat

  • Limunska kiselina

  • Surutka u prahu

  • Regulator kiselosti: trinatrijum citrat

  • Konzervans: kalijum sorbat

  • Emulgator: sojin lecitin, (E476)

  • Prirodna aroma jagode

  • Koncentrisani sok od cvekle

  • Aroma

Može da sadrži tragove jezgrastog voća, susama, celera i slačice.

Čokolada sadrži: min 46% ukupne suve materije kakao-delova.

Čokolada sadrži biljnu mast kao dodatak kakao-maslacu.

Čuvati na suvom i hladnom mestu, dalje od jake svetlosti.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1557 kJ

18.54 %

Energetska vrednost (cal)

372 kcal

18.6 %

Masti

9.0 g

12.86 %

od toga zasićene masne kiseline

5.0 g

25 %

Ugljeni hidrati

69.0 g

26.54 %

od toga šećeri

48.0 g

53.33 %

Vlakna

2.7 g

45 %

Proteini

4.4 g

8.8 %

So

0.47 g

7.83 %

Naziv brenda:
Jaffa Crvenka


Proizvođač:
Jaffa DOO Crvenka
Maršala Tita 245, 25220 Crvenka
Republika Srbija
www.jaffa.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Jaffa DOO za Vas u procesu proizvodnje primenjuje standarde bezbednosti hrane i HACCP.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5
6 - slika ambalaže 6

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže