Jaffa-Napolitanke


140g / Jaffa Crvenka / 2106

Jaffa Napolitanke

Mleko

Vafel proizvod sa mlečnim punjenjem (52%) preliven kakao prelivom (28%)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

glukoza (grožđani šećer)

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

boja, sredstvo protiv zgrudvavanja

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

  • Šećer

  • Biljna mast (palmina)

  • Pšenično brašno

  • Hidrogenizovana biljna mast (palmina, sojina, repičina, shea)

  • Kakao-prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca (5%)

  • Obrano mleko u prahu (4,5%)

  • Surutka u prahu

  • Dekstroza

  • Kukuruzni skrob

  • Emulgator: sojin lecitin i (E476)

  • Kuhinjska so

  • Arome

  • Sredstvo za dizanje testa: natrijum hidrogenkarbonat

  • Stabilizator: kalcijum karbonat

  • Limunska kiselina

Može da sadrži tragove jaja, jezgrastog voća i susama.

Čuvati na suvom i hladnom mestu, dalje od jake svetlosti.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2462 kJ

29.31 %

Energetska vrednost (cal)

590 kcal

29.5 %

Masti

37 g

52.86 %

od toga zasićene masne kiseline

14 g

70 %

Ugljeni hidrati

56 g

21.54 %

od toga šećeri

37 g

41.11 %

Vlakna

2.6 g

43.33 %

Proteini

7 g

14 %

So

0.5 g

8.33 %

Naziv brenda:
Jaffa Crvenka


Proizvođač:
Jaffa DOO Crvenka
Maršala Tita 245, 25220 Crvenka
Republika Srbija
www.jaffa.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Jaffa DOO za Vas u procesu proizvodnje primenjuje standarde bezbednosti hrane, HACCP i HALAL.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže