ABT-Jogurt


1000g / Mlekara Šabac / 2584

ABT Jogurt

1% m.m.

Fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama, sa 1,0% mlečne masti.


biljna vlakna

mikrobiološka kultura (bakterija)

  • Pasterizovano mleko sa 1,0% mlečne masti

  • Inulin (1%)

  • Jogurtna kultura

  • Probiotska kultura Lactobacillus acidophilus NCFM

Inulin iz cikorije doprinosi normalnom funkcionisanju organa za varenje.

ABT sadrži 1g inulina na 100g proizvoda.

Korisno dejstvo se postiže dnevnim unosom od 12g inulina.

Neotvoreno čuvati na temperaturi od 0°C do +8°C.

Nakon otvaranja čuvati na temperaturi od 0°C do +8°C i upotrebiti u roku od 2 dana.

Bez glutena.

Pre upotrebe promućkati.

So od prirodno prisutnog natrijuma.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

172 kJ

2.05 %

Energetska vrednost (cal)

41 kcal

2.05 %

Masti

1.0 g

1.43 %

od toga zasićene masne kiseline

0.7 g

3.5 %

Ugljeni hidrati

4.3 g

1.65 %

od toga šećeri

4.3 g

4.78 %

Vlakna

1.0 g

16.67 %

Proteini

3.2 g

6.4 %

So

0.12 g

2 %

Naziv brenda:
Mlekara Šabac


Proizvođač:
MLEKARA ŠABAC A.D. Šabac
Krsmanovača b.b. 15000 Šabac
Republika Srbija
www.mlekara-sabac.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže