SL-Kakao-krem


100g / Banat / 2318

SL Kakao krem

Za torte, kolače i ostale poslastice

Kakao krem za kolače – Kakao krem proizvod


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

sorbitantristearat - emulgator

  • Šećer

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast (sojina)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca (17%)

  • Obrano mleko u prahu

  • Surutka u prahu

  • Emulgatori (sojin lecitin, E492)

  • Aroma

Kakao krem masa sadrži bezmasne suve materije kakao delova min. 5%.

Može da sadrži u tragovima jezgrasto voće, kikiriki i pšenicu.

Čuvati na temperaturi od 15 do 20°C, na suvom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2315 kJ

27.56 %

Energetska vrednost (cal)

555 kcal

27.75 %

Masti

35 g

50 %

od toga zasićene masne kiseline

9 g

45 %

Ugljeni hidrati

55 g

21.15 %

od toga šećeri

45 g

50 %

Proteini

5 g

10 %

Soli

0 g

Naziv brenda:
Banat


Proizvođač:
Banat 1894 d.o.o. Vršac
Stepe Stepanovića 6, Vršac
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže