Kakao-tabla-za-jelo-i-kuvanje


100g / Čokolend / 2398

Kakao tabla za jelo i kuvanje

Crna

Kakao tabla crna. Proizvodi slični čokoladnim.


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

  • Šećer

  • Delimično hidrogenizovana palmina mast

  • Kakao prah (8,5%)

  • Soja u prahu

  • Surutka u prahu

  • Emulgator (sojin lecitin, E476)

  • Aroma

Proizvod može da sadrži jezgrasto voće u tragovima.

Čuvati na suvom mestu bez direktnog uticaja sunca na temperaturi 15°C-20°C.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2192 kJ

26.1 %

Energetska vrednost (cal)

522 kcal

26.1 %

Masti

29.7 g

42.43 %

od toga zasićene masne kiseline

10.1 g

50.5 %

Ugljeni hidrati

60.0 g

23.08 %

od toga šećeri

49.5 g

55 %

Proteini

5.4 g

10.8 %

So

0.1 g

1.67 %

Naziv brenda:
Čokolend


Proizvođač:
AD Čokolend
ul. Đurađa Brankovića 11, 35250 Paraćin
Republika Srbija
www.cokolend.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:
MERCATOR-S d.o.o.
Temerinski put 50, 21000 Novi Sad
Republika Srbija
www.mercator.rs

 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže