Fado-Kakao-tabla


100g / Gomex / 2607

Fado Kakao tabla

za jelo i kuvanje

Kakao tabla za jelo i kuvanje


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

  • Šećer

  • Hidrogenizovana biljna mast

  • Nemasni kakao prah (10-12%)

  • Emulgatori (sojin lecitin E322 i E476)

  • Aroma

Proizvod sadrži min. 5% bezmasne suve materije kakao delova i min. 25% ukupne biljne masti.

Alergen info: Proizvod sadrži sojin lecitin.

Čuvati na suvom i hladnom mestu (min. 15°C max. 20°C).

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2244 kJ

26.71 %

Energetska vrednost (cal)

536 kcal

26.8 %

Masti

32.0 g

45.71 %

Ugljeni hidrati

57.4 g

22.08 %

Proteini

4.6 g

9.2 %

Naziv brenda:
Gomex


Proizvođač:
Gomex d.o.o.
Miletićeva 27a, 23000 Zrenjanin
Republika Srbija
www.gomex.rs

 

Pod-proizvođač:
Fabrika konditorskih proizvoda "Nelli" d.o.o.
Georgija Jakšića 14, 15300 Loznica
Republika Srbija
www.netly.co.rs

 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Za Gomex d.o.o. proizvodi: Fabrika konditorskih proizvoda Nelli d.o.o.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže