Krem-banana


17g / Čokolend / 2849

Krem banana

K Plus

Krem bananica. Penasti proizvod sa kakao prelivom (20%).


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

glukoza (grožđani šećer)

agar - zgušnjivač, sredstvo za želiranje, stabilizator

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

sorbitantristearat - emulgator

kurkumin - boja

  • Šećer

  • Glukozni sirup

  • Voda

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast (soja)

  • Dekstroza

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca (min. 5%)

  • Sredstvo za želiranje (E406)

  • Belance u prahu

  • Kiselina: limunska kiselina

  • Aroma

  • Kuhinjska so

  • Emulgatori: sojin lecitin, (E476, E492)

  • Boja (E100)

Kakao preliv sadrži min. 25% ukupne masti.

Proizvod može da sadrži tragove glutena (skrob).

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1541 kJ

18.35 %

Energetska vrednost (cal)

367 kcal

18.35 %

Masti

7.4 g

10.57 %

od toga zasićene masne kiseline

4.2 g

21 %

Ugljeni hidrati

74.4 g

28.62 %

od toga šećeri

48.6 g

54 %

Proteini

1.5 g

3 %

So

0.24 g

4 %

Naziv brenda:
Čokolend


Proizvođač:
AD Čokolend
ul. Đurađa Brankovića 11, 35250 Paraćin
Republika Srbija
www.cokolend.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:
MERCATOR-S d.o.o.
Temerinski put 50, 21000 Novi Sad
Republika Srbija
www.mercator.rs

 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže