Zlatiborac-Kulen


320g / Zlatiborac / 1982

Zlatiborac Kulen

Fermentisana suva kobasica. Vak. pakovanje.


natrijum-nitrit - konzervans

mikrobiološka kultura (bakterija)

  • Svinjsko meso I kategorije

  • Čvrsto masno tkivo

  • Kuhinjska so

  • Začini

  • Šećeri

  • Antioksidans: askorbinska kiselina

  • Konzervans (E250)

  • Starter kultura

Čuvati na temperaturi do +10°C.

Sadržaj proteina mesa najmanje 22%.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1702.7 kJ

20.27 %

Energetska vrednost (cal)

410.8 kcal

20.54 %

Masti

34.28 g

48.97 %

od toga zasićene masne kiseline

12.80 g

64 %

Ugljeni hidrati

0.13 g

0.05 %

od toga šećeri

0.13 g

0.14 %

Proteini

25.44 g

50.88 %

So

4.02 g

67 %

Naziv brenda:
Zlatiborac


Proizvođač:
"Zlatiborac" d.o.o. Beograd
Mojkovačka 58, Beograd
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže