Lilly


150g / Prest / 402

Lilly

rice

Mlečni krem proizvod sa pirinčem


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

sorbitantristearat - emulgator

  • Šećer

  • Hidrogenizovana palmina mast

  • Ekspandirani pirinač (9%)

  • Obrano mleko u prahu

  • Punomasno mleko u prahu

  • Kakao prah

  • Surutka u prahu

  • Sojino brašno

  • Emulgator (sojin lecitin, E476, E492)

  • Aroma

Proizvod može da sadrži tragove jezgrastog voća (lešnik).

Proizvod sadrži min. 15% bezmasne suve materije mleka i min. 5% bezmasne suve materije kakao delova.

Čuvati na suvom i hladnom mestu: min. 15°C/60°F, max. 20°C/68°F.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2133 kJ

25.39 %

Energetska vrednost (cal)

508 kcal

25.4 %

Masti

28.6 g

40.86 %

od toga zasićene masne kiseline

27.6 g

138 %

Ugljeni hidrati

58.7 g

22.58 %

od toga šećeri

46.5 g

51.67 %

Proteini

5.6 g

11.2 %

So

0.1 g

1.67 %

Naziv brenda:
Prest


Proizvođač:
Trgovina PREST d.o.o.
18000 Niš
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:
AD Čokolend
ul. Đurađa Brankovića 11, 35250 Paraćin
Republika Srbija
www.cokolend.rs

 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Za Trgovinu PREST d.o.o. proizvodi AD ČOKOLEND.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže