Lilly


250g / Prest / 401

Lilly

sa komadićima keksa

Mlečna kakao krem tabla sa dodatkom keksa


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

natrijum-karbonati - regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

amonijum-karbonati - regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

sorbitantristearat - emulgator

  • Šećer

  • Delimično hidrogenizovana mast (soja)

  • Komadići keksa (9%):

  • pšenično brašno

  • šećer

  • hidrogenizovana biljna mast

  • sredstva za dizanje testa (E500, E503)

  • emulgator (sojin lecitin)

  • so

  • aroma

  • Obrano mleko u prahu

  • Surutka u prahu

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca

  • Punomasno mleko u prahu

  • Sojino brašno

  • Emulgatori (sojin lecitin, E476, E492)

  • Aroma

Proizvod može da sadrži i tragove jezgrastog voća (lešnik) i glutena

Mlečni krem proizvod sadrži min. 15% bezmasne suve materije mleka i min. 5% bezmasne suve materije kakao delova.

Čuvati na suvom i hladnom mestu: min. 15°C/60°F, max. 20°C/68°F.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2225.5 kJ

26.49 %

Energetska vrednost (cal)

531.9 kcal

26.6 %

Masti

29.5 g

42.14 %

od toga zasićene masne kiseline

7.1 g

35.5 %

Ugljeni hidrati

60.7 g

23.35 %

od toga šećeri

51 g

56.67 %

Proteini

5.9 g

11.8 %

So

0.1 g

1.67 %

Naziv brenda:
Prest


Proizvođač:
Trgovina PREST d.o.o.
18000 Niš
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:
AD Čokolend
ul. Đurađa Brankovića 11, 35250 Paraćin
Republika Srbija
www.cokolend.rs

 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Za Trgovinu PREST d.o.o. proizvodi: AD ČOKOLEND.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže