Linolada-Duo


350g / Podravka / 1740

Linolada Duo

Mešavina mlečnog (50%) i kakao (50%) krem – proizvoda


glukoza (grožđani šećer)

antioksidans, emulgator

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

  • Šećer

  • Suncokretovo ulje

  • Lešnici (10%)

  • Punomasno mleko u prahu (9%)

  • Biljna mast (palma, soja)

  • Surutka u prahu

  • Obrano mleko u prahu (4%)

  • Kakao-prah sa redukovanim sadržajem masti (3%)

  • Dekstroza

  • Emulgator: sojin lecitin

  • Potpuno hidrogenizovana mast od repice

  • Arome

Čuvati na suvom mestu na temperaturi 15-20°C, ne izlagati suncu!

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2255 kJ

26.85 %

Energetska vrednost (cal)

540 kcal

27 %

Masti

31 g

44.29 %

od toga zasićene masne kiseline

7.0 g

35 %

Ugljeni hidrati

57 g

21.92 %

od toga šećeri

57 g

63.33 %

Proteini

7.0 g

14 %

So

0.20 g

3.33 %

Naziv brenda:
Podravka


Proizvođač:
Podravka d.d.
Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica
Republika Hrvatska
www.podravka.hr

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:
Podravka d.o.o.
Tošin bunar 272a, 5/B, 11070 Novi Beograd
Republika Srbija

 

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže