Linolada


350g / Podravka / 2141

Linolada

Milk

Mlečni – krem proizvod


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Punomasno mleko u prahu (18%)

  • Suncokretovo ulje

  • Lešnici (9%)

  • Surutka u prahu

  • Biljna mast (palma, soja)

  • Potpuno hidrogenizovana mast od repice

  • Emulgator: sojin lecitin

  • Arome

Čuvati na suvom mestu na temperaturi 15-20°C, ne izlagati suncu!

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2307 kJ

27.46 %

Energetska vrednost (cal)

553 kcal

27.65 %

Masti

34 g

48.57 %

od toga zasićene masne kiseline

8.0 g

40 %

Ugljeni hidrati

54 g

20.77 %

od toga šećeri

54 g

60 %

Proteini

7.0 g

14 %

So

0.30 g

5 %

Naziv brenda:
Podravka


Proizvođač:
Podravka d.d.
Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica
Hrvatska
www.podravka.com

 

Zemlja uvoza:
Hrvatska

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:
Podravka d.o.o.
Tošin bunar 272a, 5/B, 11070 Novi Beograd
Republika Srbija

 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Hrvatska

www.lino.com

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5
6 - slika ambalaže 6

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže